Vinka proizvodnja

Djelatnost Društva

Vinka je društvo s tradicijom od 1967. godine. Poslovne aktivnosti Društva se temelje na dva važna segmenta: voćnjaka Borinci koji se prostire na 900 Ha i tvornice za preradu povrća i voća u zamrznute proizvode. Vinka je jedini hrvatski prerađivač povrća zamrzavanjem.

Od polja do stola

Priču od polja do stola razvijamo od pomnog odabira sjemena ponajboljih svjetskih proizvođača i ugovorene kooperacije s iskusnim povrtlarima koji nas prate i razvijaju se zajedno s nama. Stalno smo u komunikaciji s partnerima iz drugih zemalja, te pratimo inovacije i trendove. Želja nam je u budućnosti razgranati mrežu kooperanata koji su svoj interes prepoznali u uzgoju voća i povrća. U tvornici tijekom cijele godine prerađujemo svježe voće i povrće prema zahtjevima tržišta. Mnogi od naših proizvoda su u ponudi kao monoproizvodi spakirani prema željama kupca. Tijekom posljednje dvije godine uočili smo veliki potencijal u miksevima kao rezultata potrebe za uštedu vremena potrošača te želje da se iz jednog obroka u tijelo unese što više hranjivih sastojaka. Naše najbolje preporuke su sljedivost svih naših proizvodnih procesa, kvaliteta koju kontinuirano poboljšavamo i zadovoljni kupci.

Prerada

Procesom brzog zamrzavanja jamčimo kvalitetu proizvoda koje zadržava sve svoje nutritivne vrijednosti.

Pakiranje

Proizvode pakiramo prema željama naših kupaca u mala maloprodajna pakiranja, veća HORECa pakiranja za restorane i hotele te velika pakiranja za industrijske kupce.

Skladištenje

Skladištenjem zamrznutih proizvoda u kontroliranim uvjetima osiguravamo dostupnost tijekom cijele godine.

POLJE